9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și patru răniți după ce un șofer a intrat pe contrasens

Un mort și patru răniți după ce un șofer a intrat pe contrasens

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, vineri, pe drumul judeţean DJ 106, între localitățile sibiene Cornăţel şi Daia, din cauza unui şofer care a intrat pe contrasens, cu viteză, într-o altă maşină, a anunţat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, citat de Agerpres.

„Este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme, unul condus dinspre Sibiu, de către un bărbat în vârstă de 30 de ani şi unul condus dinspre Agnita, de către un bărbat în vârstă de 31 de ani. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că şoferul autoturismului condus spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus. Impactul a dus la decesul pasagerei din autoturismul condus dinspre Sibiu, precum şi la rănirea conducătorului auto şi a altui pasager din acelaşi auto şi la rănirea şoferului şi a pasagerului din celălalt auto”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trei bărbaţi răniţi în acest accident, cu multiple traumatisme, au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiul Sibiu de către ambulanţele de la SAJ.

Cei de la SMURD au constatat decesul unei femei şi au descarcerat un bărbat, pe care l-au transportat la acelaşi spital din Sibiu, având mai multe traumatisme, au informat şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS