8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean, arestat pentru ultraj

Doljean, arestat pentru ultraj

Un bărbat de 48 de ani, din comuna doljeană Bulzeşti, a fost arestat preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Pe 5 decembrie., ora 16.00, un bărbat din comuna Dobreţu, judeţul Olt, a sesizat poliţiştii Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Pieleşti cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Bulzeşti, o femeie este agresată de soţ.

Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia, de 19 ani, ocazie cu care s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei doi ar fi fost agresaţi fizic de bărbat.

Poliţiştii le-au aplicat celor doi formularul de evaluare al riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, ocazie cu care s-a constatat faptul că există un risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu, faţă de bărbat, pentru o perioadă de 5 zile.

A aruncat cu obiecte spre poliţişti

Cu ocazia deplasării la locuinţa comună, pentru punerea în aplicare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, bărbatul a refuzat să părăsească locuinţa, a adresat ameninţări cu acte de violenţă organelor de poliţie, ulterior aruncând cu pietre către aceştia.

Mai mult decât atât, bărbatul a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor, fără ca vreun poliţist să fie vătămat. Poliţiştii au executat un foc de avertisment.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, bărbatul fiind imobilizat şi condus la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări.

În urma probatoriului administrat, în noaptea de 05/06 decembrie, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Ieri, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Craiova, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS