5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci răniți într-un accident rutier între un microbuz şi o maşină

Cinci răniți într-un accident rutier între un microbuz şi o maşină

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident care s-a produs la ieşire din Timişoara, pe Calea Aradului, între un microbuz în care se aflau nouî persoane şi un autoturism. Printre persoanele rănite se află şi o fetiță de opt ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului microbuzului care nu a cedat trecerea, informează News.ro.

Cei doi şoferi, două femei şi o fată de opt ani au fost răniţi, în urma accidentului care a avut loc, sâmbătă, pe Calea Aradului din Timişoara.

”Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, aflat la volanul unui microbuz, în care se aflau nouă persoane, a ieşit de pe Aleea Agronomiei pe Calea Aradului şi nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care circula regulamentar pe Calea Aradului dinspre Arad spre Timişoara.

În urma impactului, au rezultat cinci victime: ambii conducători auto, o feţiţă de opt ani, pasageră în autoturism, şi două femei, pasagere în microbuz”, precizează IPJ Timiş.

Potrivit IPJ Timiş, din primele informaţii, persoanele sunt rănite uşor.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS