7.9 C
Craiova
sâmbătă, 2 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIaşi: Bărbat internat în stare gravă după ce a fost atacat de câini pe stradă

Iaşi: Bărbat internat în stare gravă după ce a fost atacat de câini pe stradă

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost internat în stare gravă la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, după ce a fost muşcat de patru câini fără stăpân, în zona Cicoare din municipiu.

Bărbatul a fost pus la pământ și a încercat cât a putut să se apere de furia animalelor, dar a suferit răni grave. Martorii au chemat un echipaj medical, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon.

Starea lui este gravă, spun medicii. Coordonatorul UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat, marţi, că bărbatul a fost în cartierul Galata să îşi viziteze fratele iar la întoarcerea spre casă a fost atacat de o haită de câini.

„Pacientul prezenta plăgi muşcate la nivel auricular stâng, cu importantă lipsă de substanţă la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii obrazului stâng şi plăgi escoriate la nivelul omoplaţilor bilateral. Pacientul a beneficiat de consulturi de specialitate efectuate de medici ORL, Oro-Maxilo-Faciali, de Chirurgie Generală şi Boli Infecţioase, pentru stabilirea conduitei terapeutice. El a rămas internat la clinica de ORL”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS