21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Bărbat, arestat după ce două fetiţe au murit într-un incendiu

(VIDEO) Bărbat, arestat după ce două fetiţe au murit într-un incendiu

-


Două copile de un an și trei ani au murit într-un incendiu, în Anglia, iar un bărbat a fost arestat, fiind suspectat de crimă.

O femeie, despre care se crede că are peste 30 de ani, și doi copii au fost tratați la fața locului pentru inhalare de fum și duși la un spital din Nottingham, Marea Britanie.

Copiii, o fetiţă de trei și una de an, au fost declarate moarte mai târziu.
Incendiul a avut loc în noaptea de duminica spre luni, în zona Clifton a orașului Nottingham, potrivit Sky News.

Detectivii au arestat un bărbat în vârstă de 31 de ani din Clifton, fiind suspectat de crimă și tentativă de omor. El rămâne în arest pentru audieri.

„Sunt în mod clar circumstanțe foarte triste și gândurile noastre continuă să fie alături de familia celor implicați. Acesta a fost și un eveniment extrem de traumatizant pentru comunitatea locală, în special pentru vecinii care au rămas șocați și profund întristați de moartea a doi copii foarte mici. Am sporit patrulele de reasigurare în zonă și, dacă cineva are vreo îngrijorare, îi încurajăm să vorbească cu unul dintre ofițerii noștri”, a spus inspectorul Ben Lawrence, care a condus patrulele din Clifton.

Oricine are informații care ar putea ajuta investigația este rugat să le trimită pe Portalul Public (mipp.police.uk). Dacă preferați să vorbiți cu poliția, vă rugăm să sunați la 101 și să întrebați Poliția din Nottinghamshire, citând incidentul 0110_20112022.

Ca alternativă, contactați organizația caritabilă independentă de luptă împotriva criminalității Crimestoppers în mod anonim la 0800 555 111 sau prin formularul online anonim la www.crimestoppers-uk.org.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS