14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinţi: Doi răniţi, în urma unui accident rutier

Mehedinţi: Doi răniţi, în urma unui accident rutier

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, cu puțin timp în urmă, au intervenit la un accident rutier, produs între două autoturisme, pe dealul Balota, DN 6. La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată într-un autoturism. Aceștia au extras victima și au predat-o, în stare de conștiență, echipajelor medicale.

În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu-Severin de către echipajele SAJ.
Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului. Au fost mobilizate de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu-Severin de către echipajele SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.
Poliţiştii de la Rutieră fac cercetări la faţa locului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS