6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O Tesla scăpată de sub control a ucis 2 oameni şi a rănit alţi trei

(VIDEO) O Tesla scăpată de sub control a ucis 2 oameni şi a rănit alţi trei

-

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite după ce o maşină Tesla, aparent scăpată de sub control, a mers cu viteză foarte mare în Raoping, Chaozhou, provincia Guangdong din China de Sud, provocând un accident violent. Bărbatul care se afla la volan nu a mai putut stăpâni mașina și a lovit mai multe vehicule.

Şoferul care conducea o Tesla, pe nume Zhan, a pierdut brusc controlul mașinii și a gonit cu viteză foarte mare mare timp de doi kilometri, lovind două motociclete și două biciclete, fapt care s-a soldat cu doi morți și trei răniți, relatează Global Times.

Accidentul este încă în curs de investigare și rezultatele identificării mașinii nu au fost făcute publice, potrivit unui raport al autorităților. Familia lui Zhan a raportat situația lui la Tesla. Poliția rutieră a exclus posibilitatea ca bărbatul să fi condus sub influența drogurilor și alcoolului și a menționat că vehiculul va fi supus unor teste.

În urma accidentului, șoferul unei motociclete și un elev de liceu care mergea cu bicicleta au fost spulberaţi, murind în urma rănilor grave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS