22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șofer a intrat cu mașina într-un grup de nuntași romi din Spania. Patru persoane au murit

Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de nuntași romi din Spania. Patru persoane au murit

Patru persoane au fost ucise şi alte patru au fost grav rănite când un şofer a intrat cu maşina într-un grup de persoane care participau la o nuntă de romi de lângă Madrid, Spania.  

În incidentul de duminică dimineață devreme de la Torrejón de Ardoz, la aproximativ 20 de kilometri est de Madrid, multe persoane au fost rănite, unele grav, a informat postul de televiziune de stat RTVE și alte mass-media, citând poliția spaniolă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției a declarat pentru AFP că în mașină se aflau trei persoane, care ulterior au fost arestate. Potrivit presei spaniole, ar fi vorba despre un tată şi cei doi fii ai săi. Anchetatorii caută o a patra persoană care ar fi putut fi implicată în acest incident violent.

„Când am ajuns la faţa locului, am găsit patru persoane decedate cu fracturi multiple. Patru persoane rănite grav, care prezentau traumatisme craniene şi fracturi la ambele membre, au primit îngrijiri medicale”, a declarat pentru presă Carlos Polo, şeful serviciilor de urgenţă din Madrid, conform switzerlandtimes.ch.

Persoanele decedate sunt o femeie de 70 de ani și trei bărbați de 17, 40 și respectiv 60 de ani. Patru persoane, doi bărbați și două femei, au suferit răni grave și au fost transportate la spitale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS