13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(UPDATE) Dolj: Un mort şi şapte răniţi într-un accident între Mârşani şi Rojişte

(UPDATE) Dolj: Un mort şi şapte răniţi într-un accident între Mârşani şi Rojişte

UPDATE: Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 72 de ani, din Rojişte, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 604 A, în afara localităţii Mârşani, s-ar fi angajat în depăşirea unui atelaj hipo ce circula în faţa sa, condus de un bărbat de 71 de ani, din Rojişte. Autorurismeul ar fi acroşat atelajul hipo, moment în care ar fi intrat în coliziune cu autoturism ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 51 de ani, din Mârşani.

În urma impactului, un bărbat de 54 de ani, din comuna Mârşani, pasager în cel de-al doilea autoturism a decedat, alte şapte persoane, respectiv conducătorii auto, conducătorul atelajului hipo şi patru pasageri din cele două autoturisme, au necesitat îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 72 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, căruţaşul a avut o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducărul auto de 51 de ani nu a putut fi testat.

O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite în această dimineaţă, în urma unui accident petrecut între localităţile doljene Mârşani şi Rojişte.

Poliţiştii din Bechet au fost sesizaţi cu privire la producerea accidentului de pe D.J. 604 A, între localităţile Mârşani şi Rojişte.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în eveniment au fost implicate două autoturisme şi un atelaj hipo. Din primele date, un bărbat de 54 de ani a decedat, alte şapte persoane fiind rănite.

Cercetările sunt în plină desfăşurare, traficul rutier pe DJ 604 A fiind blocat.

Pompierii militari doljeni intervin cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială transport victime multiple, două ambulaţe SAJ şi elicopterul SMURD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS