13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți: „Colecționar” de obiecte periculoase prins în curtea școlii

Mehedinți: „Colecționar” de obiecte periculoase prins în curtea școlii

Un tânăr de 20 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost surprins de jandarmi cu un baston telescopic și un cuțit asupra sa.
Întâmplarea s-a petrecut ieri, când jandarmii din cadrul Detașamentului Mobil, care se aflau în misiunea de patrulare, au fost atrași de comportamentul ciudat al unui tânăr aflat în curtea unei instituții de învățământ din Drobeta Turnu Severin.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că este vorba despre un severinean de 20 de ani, iar asupra acestuia a fost găsit un baston telescopic și un cuțit cu lama în lungime de aproximativ 8 cm. Tânărul le-a declarat jandarmilor că își aștepta prietena, care este elevă la instituția școlară, iar cu privire la obiectele găsite asupra sa, acestea au fost achiziționate pentru colecția proprie, de la o persoană pe care nu o cunoaște.
În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare cu privire la infracțiunea de ,,port fără drept de obiecte periculoase”, care au fost înaintate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor, împreună cu bastonul telescopic și cuțitul, găsite asupra tânărului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS