8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPoliția anchetează cazul unei femei care-i dă vodcă unui bebeluș

Poliția anchetează cazul unei femei care-i dă vodcă unui bebeluș

Poliția din Țara Galilor a deschis o anchetă după ce într-o filmare o femeie pare că îi dă să bea vodcă unui bebeluș, relatează Daily Post.

În imagini se vede cum copilul începe să tușească și scuipă lichidul care i-a fost dat cu forța, în timp ce o femeie râde.

Poliția a confirmat că bebelușul este acum „protejat” de serviciile sociale, după ce, luni, filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Clipul postat pe TikTok a stârnit un val de reacții negative, multe persoane spunând că sunt îngrijorate pentru copil.

Nu este clar deocamdată care este relația dintre copil și femeia care apare în imagini și nici dacă era cu siguranță vodcă, sau o altă băutură alcoolică în pahar.

O anchetă în acest caz a fost lansată, iar poliția din Țara Galilor de Nord a declarat că nu sunt îngrijorați pentru copil.

„Suntem la curent cu un videoclip care circulă pe rețelele de socializare care pare să implice un copil mic, căruia i se administrează alcool de către un adult. „Vă rugăm să fiți siguri că în prezent lucrăm alături de Serviciile Sociale și am protejat copilul. Continuăm să investigăm problema și nu avem alte preocupări privind siguranța copilului”, a transmis poliția din Wrexham.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS