11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment13 percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este de 2 milioanne de lei

13 percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este de 2 milioanne de lei

Poliţiştii au efectuat joi 13 percheziţii în Capitală şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Galaţi şi Sibiu, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 2 milioane lei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, în cursul anului 2017, reprezentanţii a 11 societăţi comerciale ar fi declarat achiziţii fictive de bunuri şi/sau servicii de la o societate, cauzând astfel prejudiciu bugetului de stat.

Joi dimineaţa, au fost puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară şi 11 mandate de aducere. La percheziţii au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă.

În cauză urmează a fi dispuse măsuri asiguratorii până la concurenţa sumei de 2.000.000 de lei.

Persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1.

Percheziţiile au fost efectuate de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS