10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn microbuz de persoane prins într-un carambol cu un tir și trei autoturisme pe Valea Oltului

Un microbuz de persoane prins într-un carambol cu un tir și trei autoturisme pe Valea Oltului

Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineață pe DN 7 – km 202+250m, în afara localității Călimănești, pe Valea Oltului. Două persoane au fost rănite.

Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 7 – km 202+250m, în afara localității Călimănești, pe Valea Oltului a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a 2 persoane.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, ar fi avut loc o coliziune între un autotren (încărcat cu ciment), 3 autoturisme și un microbuz ( 7 ocupanți și șoferul). În urma accidentului căreia a rezultat rănirea conducătorului și a unui pasager din microbuz.

La fața locului s-au deplasat pompierii vâlceni de la GI Brezoi, de la GI Rm. Vâlcea și ambulanțe SAJ. În total, au fost evaluate 6 persoane, dintre care 2 persoane au fost transportate la UPU Vâlcea. 4 persoane au refuzat transportul la spital. Traficul rutier pe DN 7 rămâne blocat pe un singur sens (Râmnicu Vâlcea – Sibiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS