16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAgresiune sexuală într-un bloc din București

Agresiune sexuală într-un bloc din București

O femeie din București a fost agresată de un individ, în scara blocului unde locuiește. Agresorul a fost prins şi reţinut.

O femeie din Capitală a fost victima unei agresiuni, chiar în scara blocului în care locuişte. Victima a urcat în lift, când și-a dat seama că bărbatul care stătea în fața blocului o urmărise. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Femeia de 40 de ani se întorcea acasă, într-un bloc din sectorul 2 al Capitalei. În fața imobilului era un individ, care i-a cerut o țigară. Nimic nu i-a dat de gândit că bărbatul urma să devină agresiv. Individul de 21 de ani fie n-a văzut, fie n-a fost deloc intimidat de camera de supraveghere amplasată chiar deasupra uşii de la intrare. A urmat-o în scara blocului, unde alte camere de supraveghere au suprins întreaga scenă.

„Am închis uşile şi nu ştiam de ce nu porneşte. Am deschis uşile de siguranţă şi am văzut că cineva ţinea uşa deschisă. Atunci mi-am dat seama că este individul din scara blocului care m-a urmărit. N-am ştiut ce să fac m-am panicat,” povesteşte victima.

Femeia a încercat să iasă şi să urce pe scări, însă după o scurtă luptă cu agresorul s-a refugiat, din nou, în lift.

„Am închis din nou uşile, am blocat una dintre uşi să nu o poată deschidă. În timp ce îmi căutam telefonul am uitat să ţin uşa blocată cu piciorul. El a deschis uşa şi a început să mă agreseze”, spune femeia.

După ce ce a reuşit să fugă, femeia a sunat la 112. În scurt timp, bărbatul a fost identificat de polițiști, pe o stradă din sectorul 2. După audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS