19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrafic blocat mai multe ore pe DX Craiova-Piteşti

Trafic blocat mai multe ore pe DX Craiova-Piteşti

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat pe DX 12 marţi noaptea, în jurul orelor 23. Poliţiştii au stabilit că autovehiculul s-a răsturnat după explozia unei anvelope.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că la kilometrul 36 + 600 metrii, pe Drumul Expres 12, ansamblul de vehicule, care circula pe sensul de deplasare Balș către Slatina, s-a răsturnat pe partea carosabilă, din cauza unei explozii produse la anvelopa stânga față a capului tractor, în urma căreia șoferul a pierdut controlul volanului”, au explicat oamenii legii.

Traficul rutier a fost blocat, ieri, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti, după ce un camion încarcat cu cărbune s-a răsturnat pe şosea. Potrivit oamenilor legii, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime.

Poliţiştii au explicat că, în urma accidentului, traficul rutier a fost blocat în totalitate, motiv pentru care traficul a fost deviat prin municipiul Slatina.

„Traficul rutier pe Drumul Expres 12 este blocat total, între localitățile Slatina și Balș, din cauza unui autotren încărcat cu cărbuni, ce s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe sensul de mers Balș către Slatina, iar încărcătura a ajuns și pe sensul opus de deplasare. Polițiștii Serviciului Rutier Olt sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Traficul rutier pe Drumul Expres (DEx12) va fi deviat, prin municipiul Slatina și pe Drumul Național 65 – European 574, sectorul de drum cuprins între sensurile giratorii dintre Slatina și Piatra-Olt fiind blocat”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Piatra Olt

La ora 15.10, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a transmis că accidentul a avut loc în apropierea localității Piatra Olt, județul Olt, dar şi că traficul se desfăşura pe o singură bandă, în ambele sensuri.

„Nu sunt persoane rănite, însă traficul rutier este blocat pe banda a doua pe ambele sensuri, circulându-se îngreunat pe prima bandă. Se estimează reluarea normală a traficului în 60-90 de minute”, a transmis Poliţia Română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS