10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraioveanul care a tâlhărit un taximetrist, la judecată

Craioveanul care a tâlhărit un taximetrist, la judecată

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus trimiterea în judecată a unui tânăr de 23 de ani, acuzat de tâlhărie calificată. Potrivit oamenilor legii, în dimineaţa zilei de 4 iulie, suspectul ar fi ameninţat cu un cuţit şi ar fi tâlhărit un taxiemtrist. Incidentul a avut loc pe strada Dorobanţilor din Craiova.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că cel care sesizat incidentul a fost chiar taximetristul tâlhărit, un craiovean de 26 de ani.

„În dimineața zilei de 04 iulie, ora 05.40, polițiștii Secției nr.6 Craiova au fost sesizați de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că ar fi fost tâlhărit de persoane necunoscute. În fapt, tânărul, în calitate de taximetrist, ar fi preluat o persoană necunoscută de pe bulevardul 1 Mai și a transportat-o pe strada Dorobanților din municipiul Craiova. Aici, prin amenințarea cu un cuțit, persoana necunoscută l-ar fi deposedat pe tânăr de suma de 600 de lei, un telefon mobil și o pereche de ochelari”, au precizat poliţiştii doljeni.

Oamenii legii au mai precizat că suspectul, un tânăr de 23 de ani, din Craiova, a fost identificat la scurt timp după comiterea faptei. Banii şi bunurile sustrase au fost recuperate de poliţişti.

Trimis în judecată pentru tâlhărie calificată

În cursul zilei de 4 iulie, suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru tâlhărie calificată. O zi mai târziu, tânărul de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Pe 28 iulie, Judecătoria Craiova a menţinut măsura preventivă faţă de inculpat. Instanţa a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu. Hotărârea instanţei nu a fost contestată de inculpat.

La sfârşitul lunii iulie, suspectul a fost deferit justiţiei pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi a intrat în procedură de cameră preliminară. Instanţa nu a fixat încă primul termen de judecată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS