17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTaximetrist tâlhărit de un craiovean de 23 de ani

Taximetrist tâlhărit de un craiovean de 23 de ani

Poliţiştii Secţie 6 Craiova au dispus, luni, reţinerea unui tânăr de 23 de ani, acuzat de tâlhărie calificată. Potrivit oamenilor legii, luni dimineaţa, suspectul ar fi ameninţat cu un cuţit şi ar fi tâlhărit un taxiemtrist. Incidentul a avut loc pe strada Dorobanţilor din localitate.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că cel care sesizat incidentul a fost chiar taximetristul tâlhărit, un craiovean de 26 de ani.

„În dimineața zilei de 04 iulie, ora 05.40, polițiștii Secției nr.6 Craiova au fost sesizați de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, ar fi fost tâlhărit de persoane necunoscute. În fapt, tânărul, în calitate de taximetrist, ar fi preluat o persoană necunoscută de pe bulevardul 1 Mai și a transportat-o pe strada Dorobanților, din municipiul Craiova. Aici, prin amenințarea cu un cuțit, persoana necunoscută l-ar fi deposedat pe tânăr de suma de 600 de lei, un telefon mobil și o pereche de ochelari”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia mai spun că suspectul a fost identificat la scutr timp după comiterea faptei, dar şi că banii şi bunurile sustrase au fost recuperate. Este vorba de un tânăr de 23 de ani, din Craiova, care a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru tâlhărie calificată.

Oamenii legii au mai explicat că suspectul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS