23.4 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Vâlcea: 5 răniți, dintre care 2 copii, la Căzănești

(VIDEO) Vâlcea: 5 răniți, dintre care 2 copii, la Căzănești

-

Cinci persoane au fost rănite, dintre care doi copii, într-un accident rutier petrecut, în urmă cu puțin timp, DN 67 în localitatea Căzănești, Vâlcea.

Polițiștii rutieri au stabilit din primele verificări efectuate că a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un tir, în urma căreia a rezultat rănirea a 5 persoane (3 adulți și 2 minori, toți din autoutilitară).

Salvatorii din cadrul ISU Valcea au intervenit pentru descarcerarea unei persoane prinsă între fiarele contorsionate ale autoutilitarei.
La sosirea echipajelor la locul interventiei, au fost observate scurgeri de combustibil pe carosabil, motiv pentru care se asigura masuri de prevenire si stingere a unui eventual incendiu.
Cele 5 persoane (2 copii și 3 adulți), au fost evaluate de echipajele medicale sosite la fața locului.

Ambulanțele au preluat un minor de 7 luni care prezenta traumatism cranio-cerebral, un copil, de 14 ani, cu fractură femur și un adult de 36 ani cu traumatism cranio-cerebral.

SMURD Bunești a preluat o adolescentă de 17 ani cu traumatism membru inferior drept si escoriatii la membrele inferioare. SMURD Râmnicea Vâlcea un bărbat de 22 ani cu traumatism toracic.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Traficul este blocat pe un singur sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova se dă iar în spectacol! Vin artiştii, se...

Craiova se dă iar în spectacol! Vin artiştii, se „zguduie“ bugetul. „The Artist Awards 2022“ de la Craiova va coincide cu aprinderea iluminatului festiv.

ȘTIRI GdS