8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Adolescent, reținut pentru furt

(VIDEO) Craiova: Adolescent, reținut pentru furt

-

Un adolescent de 17 ani, din Craiova, a fost reținut, azi noapte, fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Pe 7 august, poliţiştii Secţiei nr.1 Craiova au fost sesizaţi că, în noaptea de 01/02 august, şi în noaptea de 03/04 august, persoane necunoscute au sustras două trotinete electrice şi două hover-borduri din curtea unei locuinţe situate pe strada Bucovăţ.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei, a fost identificat un minor de 17 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetări a rezultat că minorul este bănuit şi de alte furturi comise în municipiul Craiova, respectiv:

  • în noaptea de 15/16 august 2021, ar fi sustras trei telefoane mobile din incinta unei societăţi comerciale,
  • în noaptea 18/19 octombrie 2021, ar fi sustras o trotinetă electrică din curtea unei locuinţe,
  • în noaptea 04/05 august a.c., ar fi sustras o bicicletă din curtea unei locuinţe situată pe strada Petuniilor, din localitate.

În baza probatoriului administrat, noaptea trecută, minorul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat (5 acte materiale) fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS