18.6 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Incendiu puternic la o locuinţă din Craiova

(VIDEO) Incendiu puternic la o locuinţă din Craiova

-

UPDATE: În urma incendiului au ars un autoturism în totalitate, un autoturism în proportie de 90%, mansarda garajului construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 64mp. Au fost salvate un autoturism parcat în garaj și casele de locuit din imediata apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind un scurtcircuit electric (cablu electric defect).

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineaţă într-o gospodărie de pe strada Strungarilor, din Craiova, unde flăcările au cuprins o casă şi două autoturisme.

Intervin pompierii militari din cadrul Detasamentului 1de Pompieri Craiova cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, autoscară şi două ambulanţe SMURD. Până în acest moment nu sunt victime.
Arde generalizat o clădire p+1 (garaj la parter şi spaţiu de locuit la etaj) pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp, 2 autoturisme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova se dă iar în spectacol! Vin artiştii, se...

Craiova se dă iar în spectacol! Vin artiştii, se „zguduie“ bugetul. „The Artist Awards 2022“ de la Craiova va coincide cu aprinderea iluminatului festiv.

ȘTIRI GdS