7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO tânără a murit și alți doi au fost răniți într-un accident în afara Craiovei

O tânără a murit și alți doi au fost răniți într-un accident în afara Craiovei

O tânără de 20 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața, azi noapte, după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire că, pe DN 6, a avut loc un accident rutier. Ajunși la fața locului, au stabilit că autoturismul condus de tânără din direcţia Caracal către Craiova, ar fi intrat în coliziune din spate, cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 38 de ani, din comuna Călăraşi.

În urma evenimentului rutier, din păcate, tânăra a decedat.
De asemenea, o altă tânără de 20 de ani şi un tânăr de 19 ani, pasageri în autoturism au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului tinerei de 20 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS