12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat ucis în urma unui conflict izbucnit într-o mașină

Bărbat ucis în urma unui conflict izbucnit într-o mașină

Un bărbat în vârstă de 38 ani a fost ucis, miercuri, într-un conflict care a izbucnit în interiorul unui autoturism, în Târgu-Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu, a declarat că în interiorul autoturismului se aflau patru persoane din localitatea Vânători-Neamţ, iar la un moment dat între doi bărbaţi a izbucnit un conflict.

Un bărbat în vârstă de 31 ani a reclamat faptul că a fost agresat de victimă şi a reacţionat cu un cuţit

Sesizarea la 112 a fost făcută de un bărbat în vârstă de 31 ani care a reclamat faptul că a fost agresat de victimă şi a reacţionat cu un cuţit.

„Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamţ, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamţ, moment în care bărbatul de 31 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înţepător. Ulterior, asupra bărbatul de 31 de ani ar fi fost exercitate acte de violenţă. În urma conflictului, ambii bărbaţi au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluaţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma leziunilor suferite, a fost constatat decesul bărbatului de 38 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, citat de Agerpres.

O echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi criminalişti efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Persoana bănuită de comiterea infracţiunii se află în custodia poliţiştilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS