22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Incendii în apropiere de Londra

(VIDEO) Incendii în apropiere de Londra

-

Un incident major a fost declarat din cauza unui val de incendii în Londra, unde temperaturile au depășit pentru prima dată 40 de grade Celsius, potrivit BBC.

Peste 400 de pompieri s-au luptat cu cel puțin nouă incendii care au început marți după-amiază.

Numărul victimelor și al caselor distruse nu este încă cunoscut.

Comisarul asistent al Brigăzii de Pompieri din Londra (LFB), Jonathan Smith, a spus că trebuie să investigheze fiecare incident înainte de a putea oferi o „imagine precisă”.

El a spus că noaptea de marți spre miercuri dimineața va fi „critică” pentru a se asigura că incendiile sunt ținute sub control.
Serviciul de Ambulanță din Londra a declarat că numărul total de persoane transportate la spital ar putea să nu fie cunoscut până miercuri.

Case evacuate

Casele din Wennington, estul Londrei, au fost evacuate după ce un incendiu de iarbă s-a extins la proprietăți și multe locuinţe au fost distruse de flăcări.

Două persoane au fost, de asemenea, transportate la spital în urma unui incendiu în Dagenham.

LFB le cere oamenilor să sune la 999 doar dacă există o urgență sau dacă există un risc imediat pentru viață.

De asemenea, a îndemnat oamenii să nu facă grătare sau focuri de tabără în parcurile publice sau acasă, din cauza amplorii provocării cu care se confruntă echipajele.

Poliția Met, care a oferit pompierii suport pentru vehicule, a spus că unele dintre incendii vor necesita o prezență continuă pe tot parcursul nopții.

Smith a spus: „Am avut o serie de incidente astăzi, dintre care, evident, unele au fost rezultatul pădurilor uscate și al pășunilor, atât în ​​centrul Londrei, cât și în suburbii.

Acest lucru a provocat răspândirea rapidă a incendiului, care a avut impact asupra proprietăților, caselor oamenilor, școlilor, bisericilor și altor tipuri de clădiri.

„În acest moment, din cauza numărului mare de incidente la care am participat, vom strânge toate aceste informații și ne vom asigura că fiecare incident este investigat amănunțit.

Odată ce vom face asta, vom putea să oferim o imagine exactă a incidentelor la care am participat, câte case au fost afectate și dacă au existat victime”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Olt: O femeie a murit după ce a fost...

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat luni,...

ȘTIRI GdS