16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a sinucis după ce a descoperit că fiul lui, pe care l-a uitat în maşina încinsă, a murit

S-a sinucis după ce a descoperit că fiul lui, pe care l-a uitat în maşina încinsă, a murit

Un bărbat din Virginia, SUA, s-a sinucis după ce a descoperit că fiul lui de 18 luni, pe care l-a uitat pe bancheta din spate a mașinii, a murit din cauza căldurii.

Bărbatul ieșise în oraș cu fiul lui când s-a produs accidentul tragic și, atunci când și-a dat seama că acesta murise în interiorul mașinii încinse, s-a întors acasă, în Chesterfield County, și i-a dus trupul în interior, potrivit CBS NEWS.

Poliția a primit un apel care anunța că bărbatul s-a sinucis

La orele prânzului, poliția a primit un apel care anunța că bărbatul s-a sinucis. După câteva minute, ofițerii au primit un al doilea apel de la un membru al familiei care i-a informat că tatăl băiatului i-a spus că și-a lăsat fiul în mașină timp de trei ore și că acesta ar putea fi mort.

Polițiștii care au ajuns la casa bărbatului au găsit mașina pe alee

Polițiștii care au ajuns la casa bărbatului au găsit mașina pe alee, cu portiera din spate deschisă și scaunul auto pentru copil gol. În casă, au găsit băiețelul mort. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în spatele casei, cu o rană împușcată.

Identitatea celor doi nu a fost făcută publică.

„Este o tragedie îngrozitoare și compasiunea noastră este îndreptată către familia greu încercată”, a declarat pentru presa locală ofițerul Chris Hensley. „Dar am fi neglijenți să nu profităm de ocazie ca să le amintim oamenilor cât este de important să-și verifice vehiculele.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS