16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu la o casă din Vâlcea

Incendiu la o casă din Vâlcea

O casă din comuna Bunești, Vâlcea, a luat foc noaptea trecută. Pompierii au reușit să stingă focul după aproape o oră și jumătate. Acoperișul a ars în totalitate.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați noaptea trecuta, la ora 00.27, pentru stingerea unui incendiu la o casă in comuna Bunesti, sat Rapanesti. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, existând posibilitatea de extindere a flăcărilor la imobile din vecinătate”, transmit autoritățile.

Pompierii ajunsi la fața locului au găsit incendiul manifestându-se generalizat, la întreaga locuință. Nu s-au înregistrat însă victime, casa fiind nelocuită.

Până la stingerea flăcărilor, a ars acoperișul casei, construit din lemn cu invelitoare din țiglă, pe o suprafață de circa 50 mp. Au fost afectate și elemente de mobilier existente în interior. După aproximativ o ora și jumătate de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost lichidat. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS