5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn adolescent i-a tăiat gâtul unui tânăr pe motiv că ar fi refuzat să îi ceară iertare

Un adolescent i-a tăiat gâtul unui tânăr pe motiv că ar fi refuzat să îi ceară iertare

Un băiat de 15 ani din Oradea i-a tăiat gâtul unui alt adolescent de aceeaşi vârstă, pe motiv că a refuzat să îi ceară iertare în genunchi după un schimb de replici. Agresorul a fost reținut.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a anunţat, joi, că a dispus reţinerea unui tânăr de 15 ani după ce l-a tăiat în zona gâtului cu un briceag pe un alt adolescent, de aceeaşi vârstă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

Băiatul va avea nevoie de cel puțin 25 de zie de îngrijiri medicale

Potrivit unui comunicat al Parchetului, victima a fost internată la Spitalul Judeţean şi a fost supus unei intervenţii chirugicale. Băiatul va avea nevoie de cel puțin 25 de zie de îngrijiri medicale, dacă nu vor interveni complicații, scrie Agerpres.

Evenimentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20.00, într-un parc din Oradea. Cei doi adolescenți au avut un schimb de replici, în timpul cărora inculpatul i-a cerut victimei să îi ceară scuze în genunchi pentru că l-ar fi jignit. Întrucât băiatul a refuzat și a rămas în picioare, agresorul a pus mâna pe un briceag și l-a tăiat în zona gâtului.

Băiatul rănit a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Agresorul, reţinut 24 de ore

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS