19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentA sunat la 112 și s-a plâns că soția l-a bătut și l-a împins pe scări

A sunat la 112 și s-a plâns că soția l-a bătut și l-a împins pe scări

O femeie din comuna Vama, județul Suceava, este cercetată pentru violență în familie. Aceasta și-a bătut soțul și l-a împins pe scări. Ca să scape de furia partenerei de viață, bărbatul a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Bărbatul de 41 de ani a sunat miercuri, 25 mai, la Secția 14 Poliție Rurală din Vama și a anunțat că soția de 35 de ani l-a luat la bătaie, potrivit suceava-smartpress.ro.

Cei doi soţi erau în proces de divorţ

Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că în ziua respectivă, în jurul orei 11.00, cei doi soți, care se află în proces de divorț, s-au luat la ceartă, iar femeia l-a lovit pe soțul ei, l-a zgâriat pe gât și l-a împins pe scări.

Femeia, cercetată pentru „violență în familie”

Polițiștii au completat un formular de risc, după ce au constatat că erau întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, însă bărbatul a spus că nu dorește să solicite documentul. Totuși, el i-a făcut soției plângere penală, iar aceasta este cercetată acum pentru infracțiunea de „violență în familie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS