11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer a intrat cu maşina într-o cisternă cu GPL după ce i s-a făcut rău

Un şofer a intrat cu maşina într-o cisternă cu GPL după ce i s-a făcut rău

Un autoturism şi o autocisternă care transporta gaz petrolier lichefiat au fost implicate, marţi, într-un accident rutier pe raza comunei Tutova, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, citaţi de Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au precizat că autoturismul a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autocisterna.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La locul producerii accidentului Detaşamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, echipată cu modul pentru deblocare-descarcerare, o ambulanţă SMURD tip B2 şi echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI şi acordarea de îngrijiri medicale.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite trei persoane implicate în accident, una dintre acestea, un bărbat, necesitând îngrijiri medicale. Autoturismul era puternic avariat.

Victima, un bărbat în vârstă de 53 ani, a primit primul ajutor la faţa locului, după care a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice în cazul producerii unor astfel de accidente.

Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din primele informaţii, şoferului autoturismului i s-ar fi făcut rău la volan, acesta urmând un tratament medical”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS