13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn urs a fost lovit de două autoturisme, pe DN1

Un urs a fost lovit de două autoturisme, pe DN1

Un urs a intrat pe carosabil, pe DN 1, în judeţul Prahova. Animalul a fost lovit în primă fază de un autoturism, după care a sărit peste separatoarele de sens, fiind acroşat de altă maşină. Animalul a fugit apoi în pădure, fiind localizat.

Accidentul a avut loc, joi seară, în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova, la kilometrul 99+800 de metri al DN 1.

„În jurul orei 19:30, pe DN1- Cornu-KM 99+800, pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroșat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploiești-Brașov. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, rezultatele au fost negative. Ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

După accident, ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova pentru verificarea stării animalului.

Joi seară, poliţiştii au asigurat zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât şi în vederea protejării cetăţenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS