11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO bătrână a murit arsă după ce dat foc vegetației uscate din curte

O bătrână a murit arsă după ce dat foc vegetației uscate din curte

O femeie de 82 de ani a murit carbonizată, vineri, după ce a vrut să dea foc vegetaţiei uscate din apropierea casei, pentru a igieniza, în acest fel, un teren. Focul a surprins-o, iar trupul ei a fost găsit de pompieri după stingerea incendiului, informează News.ro.

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunța, vineri, că în municipiul Brad a izbucnit un incendiu foarte aproape de o locuinţă. 

”Astăzi, în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112 s-a anunţat un incendiu de vegetaţie uscată în municipiul Brad. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta foarte aproape de o locuinţă, existând posibilitatea extinderii la aceasta”, transmite ISU Hunedoara. 

Pompierii din municipiul Brad au reuşit să lichideze repede incendiul şi au constatat totodată faptul că pe zona arsă se afla o persoană carbonizată. 

”Femeia, în vârstă de 82 de ani, era cunoscută de către vecini ca folosind frecvent focul deschis pentru igienizarea terenului propriu, pe care l-a incendiat şi astăzi. Din nefericire, femeia a fost surprinsă de flăcări, iar în urma arsurilor suferite a decedat”, transmite ISU Hunedoara. 

IPJ Hunedoara a făcut cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii acestui eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS