7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn elev a incendiat bradul din curtea liceului ca să posteze pe Tik Tok

Un elev a incendiat bradul din curtea liceului ca să posteze pe Tik Tok

A vrut să-şi doboare recordul de vizualizări pe TikTok, dar fost la un pas să dea foc liceului. Este isprava unui elev al Colegiului Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare, care a incendiat un brad din curtea instituţiei de învăţământ pentru a urca un clip pe celebra platformă de socializare, informează Observatornews

Adolescentul teribilist şi-a atins scopul, căci a strâns câteva mii de vizualizări pe TikTok. Reţeaua de socializare s-a umplut de imagini cu bradul în flăcări filmate şi de alţi elevi. 

La un moment dat, unul dintre profesori a intervenit cu un furtun cu apă şi a reuşit să stingă flăcările, dar şi entuziasmul elevilor. 

Incendiul nu a afectat clădirea liceului şi nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Prima măsură care s-a luat împotriva elevului a fost dată de polițiști. Aceștia au intervenit de urgență la Colegiul Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare, în urma apelului făcut de directorul instituției.

Elevul în vârstă de 16 ani a fost amendat cu suma de 500 de lei, pentru că a fumat în incinta unității de învățământ. Incendiul ar fi pornit de la țigara pe care băiatul a aruncat-o în curte. El era împreună cu alți doi colegi, care au fost și ei amendați. 

Colegiul urmează să constituie o întâlnire de consiliu, pentru a lua măsuri disciplinare împotriva elevului. Cel mai probabil, acesta va risca scăderea mediei la purtate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS