8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn gălăţean băut a atacat cu maceta un grup de tineri

Un gălăţean băut a atacat cu maceta un grup de tineri

Un gălăţean băut a atacat cu o macetă un grup de tineri. În timpul conflictului, individul a încercat să atace inclusiv jandarmii chemaţi la faţa locului, informează News.ro.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi anunţă, luni, că incidentul a avut loc duminică noapte, jandarmii fiind direcţionaţi către un bloc din oraş unde era sesizat faptul că o persoană este atacată de către un bărbat.  

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat trei tineri care ţin blocată uşa de acces într-o scară de bloc. Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care are în mână o macetă şi au încercat să o oprească, blocând uşa. 

Jandarmii le-au cerut celor trei să lase uşa liberă, iar în acel moment, din casa scării a ieşit un bărbat cu o macetă în mână şi a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la faţa locului. Văzând că de faţă sunt şi jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă şi imobilizat.     

 Agresorul, în vârstă de 35 ani, a fost condus la sediul Poliţiei. 

„Bărbatul a declarat verbal jandarmilor că a ieşit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenţei macetei asupra sa”, au menţionat reprezentanţii IJJ Galaţi,   

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate de Poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS