24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Un polițist acuzat că ar fi jefuit o sală de jocuri de noroc, reținut

Târgu Jiu: Un polițist acuzat că ar fi jefuit o sală de jocuri de noroc, reținut

Un polițist acuzat că ar fi jefuit o sală de jocuri de noroc din Târgu Jiu, la finalul lunii februarie, a fost reținut în cursul zilei de duminică.

Bărbatul ar fi agent de poliție la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj. Ar fi amenințat-o pe angajata unei săli de jocuri de noroc și a primit suma de peste 9.000 de lei, după care a dispărut. Totul a rămas însă înregistrat pe camerele de supraveghere ale sălii. În imagini apare un individ cu glugă și care poartă mască de protecție. Suspectul este din comuna Aninoasa unde ieri a avut loc și o percheziție.

„La data de 26.02.2022, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că la sala o de jocuri de noroc, o persoană necunoscută a sustras o sumă de bani angajatei. La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, care au stabilit faptul că o persoană necunoscută de sex bărbătesc, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe angajata societăți, solicitându-i să-i dea banii din încasări, creând un prejudiciu de circa 9.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, polițiștii continuând cercetările în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj. Instituția a refuzat să ofere vreun punct de vedere legat de angajatul respectiv și dacă a fost luată vreo măsură sau începută o verificare internă, menționând doar că dosarul este instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS