8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentElev prins cu droguri într-o parcare de lângă Jandarmeria Bacău

Elev prins cu droguri într-o parcare de lângă Jandarmeria Bacău

Un elev, de 19 ani din Bacău a fost prins cu substanţe interzise, într-o parcare aflată în apropierea unei şcoli şi la 50 de metri de sediul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău. El este cercetat pentru deţinere de droguri, informează News.ro.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău a transmis, printr-un comunicat de presă, că, vineri, jandarmii au observat mai mulţi tineri într-o parcare, la o distanţă de aproximativ 200 de metri de o instituţie de învăţământ şi la 50 de metri de sediul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, care au devenit agitaţi la apariţia lor. 

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit asupra unui tânăr din grup un recipient care conţinea o masă vegetală de culoare galben-verzui cu miros înţepător, susceptibilă de a fi substanţă interzisă, precum şi o rolă de foiţe de hârtie folosită pentru rulat ţigări.

Tânărul, de 19 ani, elev la un colegiu din municipiul Bacău, a recunoscut că produsele depistate asupra lui îi aparţin şi că sunt pentru consumul propriu”, se arată în comunicat. 

El este cercetat pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cazul fiind preluat de BCCO Bacău pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS