22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziţii după un conflic în trafic, soldat cu doi răniţi

Percheziţii după un conflic în trafic, soldat cu doi răniţi

Poliţiştii craioveni, însoţiţi de jandarmi şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins, ieri, la domiciliile unor persoane suspectate de lovire şi distrugere. Pe 13 februarie, suspecţii au fost implicaţi într-un conflict, în trafic, pe o stradă din Craiova. În scandal au fost implicate şapte persoane, iar două au fost trasportate la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Potrivit poliţiştilor doljeni, joi dimineaţa, au fost făcute şapte percheziţii domiciliare, în Craiova şi în localitatea Radovan.

„Polițiștii Secţiei 2 Craiova au efectuat şapte percheziţii domiciliare în Craiova şi comuna Radovan, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul unui dosar penal, întocmit la data de 13 februarie, în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În fapt, în seara zilei de 13 februarie, pe strada Bârseşti din Craiova a avut loc un conflict, între patru bărbăți pe de o parte și alți trei, pe de altă parte, toți din Craiova. În urma conflictului, doi tineri, de 16 și 29 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, au fost provocate distrugeri unui autoturism”, au explicat oamenii legii. Tânărul de 29 de ani a fost transportal la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul spatelui. Minorul de 16 ani a suferit leziuni uşoare.

Cinci suspecţi, duşi la audieri

Reprezentanţii IPJ Dolj au mai explicat că, în urma perchezițiiilor efectuate, au fost ridicate două recipiente ce contin substanţe iritant-lacrimogene şi două cuţite. În total, cinci persoane cu vârste între 17 şi 43 de ani, toate din Craiova, au fost ridicate şi duse la audieri. În Craiova, percheziţiile au fost făcute în cartierul Romaneşti.

Se pare că între persoanele implicate în scandalul de pe data de 13 februarie, membrii a două familii, există neînţelegeri mai vechi. Potrivit unor surse judiciare, conflictul produs pe strada Bârseşti nu ar fi primul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS