25.1 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDepistată pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 1 kg de droguri ingerate în stomac

Depistată pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 1 kg de droguri ingerate în stomac

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.P.F. Henri Coandă au depistat o femeie, cetăţean brazilian, care a încercat să introducă în ţară aproximativ 1 kg de cocaină ingerată în stomac

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru 24 de ore a unei inculpate  cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 14.02.2022, persoana în cauză s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor dar și a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României. În acest context, inculpata a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 – 17.02.2022, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanță vâscoasă ce conținea cocaină.

În cursul zilei de astăzi, inculpata va fi prezentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS