16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(Video) Un australian beat şi-a prins capul între peron şi garnitura de metrou

(Video) Un australian beat şi-a prins capul între peron şi garnitura de metrou

-

Momente înfiorătoare au fost filmate pe peronul unei staţii de metrou din Australia. Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a scăpat ca prin minune după ce a căzut cu capul între peron şi garnitura de metrou aflată în mişcare, informează Observatornews.

Imaginile au fost surprinse în staţia Eastwood din Sydney. Bărbatul, care potrivit martorilor se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut, rămânând blocat între peron şi metrou.

Persoanele aflate pe peron şi mecanicul garniturii de metrou au alergat să-l salveze pe bărbatul în stare de ebrietate, care era conștient și respira.

A scăpat ca prin urechile acului

El a fost salvat şi tratat pentru o accidentare la cap la locul incidentului, iar apoi a fost transportat la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale suplimentare, scrie Daily Star.

Mecanicul garniturii de metrou a declarat că şi-a dat seama imediat că cineva este în pericol.

”Am simţit că este un fel de urgență, așa că am tras frâna la maxim pentru a opri trenul. A trebuit să-l rostogolesc spre peron, ca să-i pot mişca brațul într-un mod care să nu-l rănească mai mult și să-i trag brațul dintre tren și peron”, a spus mecanicul.

Ministrul Transporturilor din New South Wales, David Elliott, a spus că acest caz ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru călători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Volkswagen Transporter va fi construit în fabrica Ford din...

Volkswagen a decis să mute producția modelului Transporter, în Turcia, chiar la fabrica Ford, unde este fabricat modelul Transit și Transit Custom.

ȘTIRI GdS