7.9 C
Craiova
sâmbătă, 2 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reținut pentru violare de domiciliu și tentativă de viol

Dolj: Reținut pentru violare de domiciliu și tentativă de viol

Polițiștii doljni au reținut un bărbat, de 54 de ani, bănuit de violare de domiciliu și tentativă de viol asupra unei bătrâne.

Polițiștii Secției 12 Rurală Daneți au fost sesizați, pe 7 februarie, prin SNUAU 112 de un bărbat din comuna Dobrești, că un bărbat de 54 de ani, din localitate, ar fi pătruns în curtea locuinței vecinei sale, o femeie de 83 de ani și a încercat să o violeze.

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți și Poliţiei Oraşului Bechet care l-au surprins pe bărbatul de 54 ani în locuința femeii.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul ar fi pătruns fără drept în curtea și locuința bătrânei, unde, prin amenințarea cu un obiect contondent ar fi încercat să o constrângă pe aceasta să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței sale.

În baza probatoriului administrat, ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol, acesta fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Bărbatul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS