20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA plecat din carantină și a condus, fără permis, o autoutilitară furată

A plecat din carantină și a condus, fără permis, o autoutilitară furată

Un tânăr de 19 ani, din Podari, este cercetat de polițiști pentru furt in scop de folosință, furt între rude, furt calificat și conducere fără permis. Tânărul, care ar fi trebuit să fie în carantină, a fost depistat de polițiști conducând o autoutilitară sustrasă de la unchiul său. S-a mai stabilit că tânărul nu are permis, iar în autoutilitară a fost descoperită o conductă sustrasă de la sistemul de irigații din Dăbuleni.

Potrivit oamenilor legii, tânărul a fost depistat conducând fără permis în noaptea de 4 spre 5 februarie. Se afla la volanul unei autoutilitare, sustrasă de la unchiul său cu ajutorul fiului acestuia.

”În autovehicul, polițiștii au identificat trei pasageri, respectiv trei tineri de 17, 18 și 22 de ani, toţi din comuna Podari.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul de 19 ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și figurează ca având dispusă masura carantinării la domiciliu.

De asemenea, în urma efectuării controlului autoutilitarei, polițiștii au descoperit o conductă din metal feros, despre care tinerii au declarat că ar fi sustras-o în seara zilei de 4 februarie, de la sistemul de irigații din oraşul Dăbuleni”, au precizat oamenii legii.

Aceștia din urmă au mai stabilit că, pe 4 februarie, tânărul de 19 ani ar fi sustras autoutilitara care apartine unchiului sau, fără acordul acestuia. Ar fi fost ajutat de tânărul de 22 de ani, verișorul său.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, furt în scop de folosință, furt între membrii de familie și furt calificat. Tânărul de 19 ani a fost sancționat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS