11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident mortal în județul Olt pe DN 65

Accident mortal în județul Olt pe DN 65

Un bărbat, de 61 de ani, din Slatina, și-a pierdut viața în această dimineață, în urma coliziunii dintre două autoturisme pe DN 65 -E 574.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, între localitățile Valea Mare și Jitaru, la kilometrul 66 + 300 metri, au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau doar șoferii, respectiv doi bărbați, cu vârstele de 25 și 61 de ani.

La sosirea echipajelor de salvare, șoferul de 61 de ani a fost găsit încarcerat, în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de medicul SAJ.

Tânărul, de 25 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În acest moment, se circulă alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor la fața locului.

La intervenție au participat pompierii Detașamentului Slatina și Stației Scornicești, cu două autospeciale pentru intervenție și descarcerare, două echipaje SMURD și o autospecială pentru descarcerare.

La locul evenimentului au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS