11.4 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat decedat şi petrecere în pandemie, într-un cămin de bătrâni

Bărbat decedat şi petrecere în pandemie, într-un cămin de bătrâni

-

Un bărbat de 86 de ani, din Slatina, pacient al unui cămin de seniori din Craiova, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la un balcon al imobilului. Incidentul a avut loc pe data de 21 ianuarie, iar bărbatul a decedat două zile mai târziu. În cursul zilei de marţi, administratorul căminului de bătrâni a fost amendat cu 3.000 de lei pentru organizarea unei petreceri la care ar fi participat angajaţi ai adminstraţiei locale.

Potrivit oamenilor legii, bătrânul de 86 de ani a căzut de la etajul imobilului pe data de 21 ianuarie. A decedat după două zile, la o unitate medicală din Craiova.

„În seara zilei de 21 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, de o femeie de 41 ani, asistent medical în cadrul unui cămin de bătrâni din Craiova, despre faptul că un bărbat de 86 de ani, din Slatina, pacient în cadrul unității, a căzut de la balconul camerei în care era internat, situat la etajul 1 al imobilului, suferind leziuni la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că bărbatul ar fi căzut de la un balcon al imobilului, aflat la o înăltime de aproximativ 5 metri față de sol.

Cel în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. La data de 23 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către reprezentanţii spitalului în care bărbatul de 86 de ani a rămas internat, cu privire la faptul că acesta a decedat”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Amendă pentru o petrecere organizată în căminul de bătrâni

În seara zilei de 23 ianuarie, acelaşi cămin de bătrâni ar fi găzduit o petrecere la care ar fi participat unii angajaţi ai administraţiei locale. De altfel, duminică noaptea, pe o pagină de socializare au fost postate imagini video suprinse din exteriorul clădirii în care se ţinea petrecerea. Ieri, poliţiştii doljeni au precizat că s-au autosesizat şi au amendat administratorul căminului de bătrâni.

„În cursul zilei de ieri (marţi – n.r.), poliţişti din cadrul Sectiei 2 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul, că pe o rețeaua de socializare a fost postat un videoclip în care se observă că are loc o petrecere privată.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul respectiv a avut loc în seara zilei de 23 ianuarie, la un imobil situat pe strada Bucura, din Craiova. În urma verificărililor, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 61 de ani, din Craiova, care a fost sancţionat conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 3.000 lei”, au mai precizat oamenii legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi bărbați și o femeie din Giubega, anchetați pentru...

Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Giubega,...

ȘTIRI GdS