21.7 C
Craiova
joi, 19 mai, 2022
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Libian, depistat ascuns într-un autocamion la Giurgiu

(VIDEO) Libian, depistat ascuns într-un autocamion la Giurgiu

Un cetățean libian, de 25 de ani, a fost depistat de către poliţiştii de frontieră giurgiuveni, ascuns într-o cutie voluminoasă, din semiremorca unui ansamblu rutier. Acesta, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean turc, în vârstă de 52 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, diverse bunuri din Turcia pentru o societate din România.

În urma controlului preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat faptul că semiremorca mijlocului de transport avea prelata tăiată și cusută, motiv pentru au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autocamionului.

Astfel, în compartimentul pentru marfă, într-o cutie voluminoasă, printre bunurile transportate, a fost descoperit ascuns, un bărbat.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cetățean din Libia, în vârstă de 25 de ani.

Acesta a declarat polițiștilor faptul că s-a urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Turciei, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect. Bărbatul intenționa să ajungă în Germania.

În acest context, polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei depistate. Conform protocolului româno-bulgar, cetățeanul străin, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dezinsecție aeriană în Craiova

Salubritate Craiova desfășoară, în perioada 20 - 21 mai,...

ȘTIRI GdS