14.4 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Percheziţii la persoane bănuite de furt din societăţi comerciale

(VIDEO) Percheziţii la persoane bănuite de furt din societăţi comerciale

-

Poliţiştii din Fundulea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, efectuează 6 percheziţii domiciliare, în județul Ilfov, la persoane bănuite de furt calificat din societăți comerciale.

În perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022, persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale, în județul Călărași.
Vor fi puse în executare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Fundulea, pentru audieri.
Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

De asemenea, la acțiuni participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grecia renunţă la obligativitatea purtării măștii de protecție în...

Grecia a anunțat miercuri că va elimina obligativitatea purtării...

ȘTIRI GdS