14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment100 de petrecăreți, deghizați în Boris Johnson, au ironizat autoritățile

100 de petrecăreți, deghizați în Boris Johnson, au ironizat autoritățile

Un protest mai puțin obișnuit a avut loc în fața sediului Guvernului britanic. În jur de 100 de persoane, care purtau peruci și măști cu chipul lui Boris Johnson, au cântat, dansat și băut. Oamenii puteau fi auziți strigând „numele meu este Boris și acesta este un eveniment de lucru”.

Cei 100 de petrecăreți s-au prezentat cu sticle de alcool și au au fost văzuți dansând pe muzică pe Whitehall.

Se crede că evenimentul a fost organizat de YouTuberul JaackMaate, care, distribuind imagini cu petrecerea pe Twitter, a comentat ”am angajat 100 de Boris Johnson și am organizat o petrecere în fața Downing Street…”, scrie Daily Mail.

Se întâmplă în timp ce prim-ministrul se confruntă cu multe critici cauzate de dezvăluirile conform cărora au fost organizate mai multe petreceri la sediul Guvernului în timpul lockdownului de anul trecut.
Cea mai recentă informație a fost cea conform căreia două astfel de evenimente au avut loc chiar în ziua de dinaintea înmormântării prințului Philip. A doua zi, Regina a fost văzută stând singură în capelă, pentru a respecta normele sanitare.
Ulterior, premierul i-a cerut scuze monarhului britanic. Dezvăluirile sunt încă o lovitură pentru premier, care nu a reușit să înlăture ”cultura de petrecere” din guvernul pe care îl conduce. În acel moment, milioane de britanici făceau sacrificii uriașe din cauza pandemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS