17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident în lanț pe A1, în apropiere de PTF Nădlac II

Accident în lanț pe A1, în apropiere de PTF Nădlac II

Accident în lanț pe A1, în apropiere de PTF Nădlac II. Mai multe autoturisme s-au ciocnit, duminică, pe autostrada A1, aproape de frontiera cu Ungaria. O persoană a fost rănită, iar traficul a fost deviat de către poliţişti pe DN 7G.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, incidentul rutier a avut loc înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, unde iniţial s-au ciocnit un autoturism şi un autocamion. La scurt timp, s-a produs o tamponare în lanţ, în care au fost implicate alte opt autovehicule. Un bărbat din Bulgaria a fost rănit şi a fost evaluat medical. Potrivit primelor informaţii, bărbatul a suferit leziuni (posibil răni uşoare).

Conform IPJ Arad, traficul a fost deviat spre oraşul Nădlac, pe breteaua de coborâre de pe autostradă, respectiv pe DN 7G, fiind făcută astfel legătura cu Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I. Infotrafic anunţă că pe autostrada A1 Deva-Nădlac vizibilitatea este redusă sub 100 de metri din cauza ceţii dense. Traficul rutier se desfăşoară doar pe banda de urgenţă, benzile 1 şi 2 fiind restricţionate. S-a luat măsura devierii circulaţiei pe DN 7G, către Vama Nădlac 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS