13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri, răniți în urma unui accident în Slatina

Doi tineri, răniți în urma unui accident în Slatina

Doi tineri de 20, respectiv 23 de ani, au fost răniți aseară într-un accident rutier petrecut în municipiul Slatina, județul Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, din municipiul Slatina.

În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau 3 persoane, respectiv 2 bărbați și o femeie.

În urma coliziunii, cei 2 șoferi, de 20 și 23 de ani, ambii din municipiul Slatina, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru tânărul de 20 de ani, rezultatul fiind negativ, iar pentru cel în vârstă de 23 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS