6.4 C
Craiova
luni, 4 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReţinut după ce a furat lemnele de foc ale unei bătrâne de 73 de ani

Reţinut după ce a furat lemnele de foc ale unei bătrâne de 73 de ani

Poliţiştii din Bechet au dispus, luni, reţinerea unui bărbat de 31 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a intrat în gospodăria unei bătrâne de 73 de ani, din localitatea Dobreşti, a agresat-o şi i-a sustras 100 de lei şi lemnele de foc.

Poliţiştii doljeni au precizat că incidentul a avut loc pe data de 19 decembrie.

„La data de 20 decembrie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani, din Dobreşti, bănuit de comiterea infracțiunii tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul, la data de 19 decembrie, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 73 ani, din comuna Dobreşti. Prin folosirea de violenţă i-ar fi sustras acesteia suma de 100 lei, precum şi materialul lemnos care era încărcat într-un atelaj hipo”, au explicat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că, în cursul zilei de luni, după ce a fost audiat, suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Bărbatul de 31 de ani a fost dus în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS