16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu puternic lângă București

Incendiu puternic lângă București

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la periferia Bucureștiului, în apropiere de șoseaua de centură, în zona Popești-Leordeni, unde a luat foc un depozit de materiale reciclabile. S-a format un nor dens de fum negru, iar locuitorii din zonă au fost avertizați prin mesaj RO-Alert. La fața locului intervin forțe impresionante.

Incendiul a izbucnit în curtea unei firme în care sunt depozitate frigidere vechi, la intersecția Șoselei de Centură cu Șoseaua Olteniței.  Flăcările au o intensitate foarte mare, având peste 5-6 metri înălțime și au afectat inclusiv halele de depozitare, potrivit Digi 24.

Locuitorii din zonă au fost avertizați printr-un mesaj RO-Alert: „Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoproecție”.

Pompierii intervin cu 15 autospeciale

Există pericolul ca flăcările să se extindă și la proprietățile învecinate. Flăcările sunt mari și degajă o coloană densă de fum negru. Pompierii intervin cu 15 autospeciale, iar din cauza fumului traficul în zonă este afectat, conducătorii auto fiind rugați să degajeze zona.

Șapte persoane au fost evacuate. Nu sunt informații că ar fi victime, dar în zonă sunt trimise și ambulanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS