-2.8 C
Craiova
joi, 27 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateDeputatul Ion Ştefan i-a certat pe şefii Poliţiei Vrancea, după ce fiul său a fost oprit de mai multe ori în trafic

Deputatul Ion Ştefan i-a certat pe şefii Poliţiei Vrancea, după ce fiul său a fost oprit de mai multe ori în trafic

Deputatul Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării, i-a certat pe şefii Poliţiei Vrancea, chiar în biroul prefectului, după ce fiul său a fost oprit în trafic, informează Antena3.

Deputatul Ion Ştefan, cunoscut ca şi „ministrul Grindă”, a demisionat recent din PNL şi i s-a alăturat lui Ludovic Orban în grupul de parlamentari neafiliaţi. În ciuda acestui lucru, Ion Ştefan a apelat la prefectul judeţului Vrancea pentru a-i certa pe şefii Poliţiei.

Potrivit unor surse, Ion Ştefan a convocat o întâlnire în biroul prefectului judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, cu şefii Poliţiei Vrancea, respectiv inspectorul-şef al IPJ Vrancea, comisarul-şef Remus Nica, şi şeful Biroului Rutier Focşani, Alexandru Cara.

Totul după ce fiul lui Ion Ştefan ar fi fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri din Focşani, de mai multe ori în câteva zile.

Acesta din urmă s-a plâns tatălui, având în vedere stresul prin care a trecut atunci când a fost nevoit să se legitimeze de două sau trei ori în tot atâtea zile, şi i-a cerut să vorbească cu şefii Poliţiei pentru a le cere explicaţii.

Mai mult, deputatul Ion Ştefan ar fi sesizat chiar şi Ministerul de Interne.

Ministrul Lucian Bode a trimis Corpul de Control la Prefectura Vrancea pentru a stabili împrejurările în care şefii Poliţiei au fost convocaţi de prefect şi dacă s-au făcut presiuni asupra lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

RAT va trece graniţele Craiovei

Primăria Craiova vrea să extindă transportul public în comunele limitrofe.

ȘTIRI GdS