6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn polițist de 26 de ani s-a spânzurat în curtea unui liceu

Un polițist de 26 de ani s-a spânzurat în curtea unui liceu

Un polițist, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit spâzurat în curtea liceului din Fierbinți. Din primele informații, tânărul a decis să-și ia viața după o decepție sentimentală, informează Observatornews.

„La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în curtea liceului din localitate este o persoană spânzurată.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, care a constatat decesul tânărului în vârstă de 26 de ani. Cadavrul a fost preluat de reprezentații Serviciului de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de moarte suspectă”, a transmis IPJ Ialomița.

Polițistul și-a sunat fosta iubită, înainte de a se spânzura

Bărbatul găsit spânzurat era șef de post într-o comună ialomițeană. Acesta ar fi vorbit la telefon cu fosta iubită înainte să-și ia viața, în spatele liceului din Fierbinți. Tânărul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

Fata ar fi sunat la ambulanță și i-ar fi anunțat pe părinții polițistului.

Publicația Obiectiv Ialomița scrie că tânărul polițist era angajat în cadrul IPJ Ialomița din anul 2017 și fusese detașat în comuna Maia. 

„Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”, a scris el, în ultima postare de pe Facebook. Pe pagina lui curg mesajele de condoleanțe, prietenii fiind șocați că acesta a recurs la gestul extrem.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS